Dynazty / Sirenia / Surma / Holy Mother @ Močvara - Zagreb

Dynazty / Sirenia / Surma / Holy Mother @ Močvara - Zagreb

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Dynazty / Sirenia / Surma / Holy Mother @ Močvara - Zagreb, 11.04.2022. u Klub Močvara, Zagreb

Malo Švedske i malo Norveške, malo Češke i SAD-a, prstohvat Farskih otoka, Francuske i Rusije! Da, tako će izgledati ponedjeljak u Velikom tjednu u Močvari, točnije 11. travnja. Ljubitelji heavy, gothic i progressive metala će doći na svoje jer u Zagreb dolaze Dynazty, Sirenia, Surma i Holy Mother.
Dynazty je hard’n’heavy band iz Stockholma koji po prvi put dolazi u Hrvatsku. Osnovani su 2007. i dosad izdali sedam studijskih albuma. U rodnoj Švedskoj su postali vrlo respektabilno ime i probili se u mainstream. Između ostalih surađivali su i s Peterom Tagtrenom (Hypocrisy, Pain), a prati ih reputacija sjajnogj live benda.
FB: https://www.facebook.com/dynaztyband
YT: https://www.youtube.com/watch?v=cBkEgjhOS_k
IG: https://www.instagram.com/dynazty_official/
SP: https://open.spotify.com/artist/5deRBvKxJssHVa9n6B7tWV
Sirenia je prošle godina slavila 20 godina benda, a ovo će im biti drugi nastup u Zagrebu. Ovi norveški gothic/symphonic metalci predvođeni su sjajnom francuskom opernom pjevačicom Emmanuele Zoldan (Trail of Tears, Turisas). Dosad su izdali 10 studijskih albuma i jedan su od najutjecajnijih bendova ovog žanra uopće.
FB: https://www.facebook.com/sirenia
YT: https://www.youtube.com/watch?v=hYJK3fn_7xk
IG: https://www.instagram.com/sireniabandofficial/
SP: https://open.spotify.com/artist/5FXMcILCOMjljRTV6cLoiE
Surma je projekt iza kojeg stoje češko-ukrajinska pjevačica Viktoria Surmova i Heri Joensen, inače vokal poznatog folk metal benda Tyr s Farskih Otoka. Bend je nastao 2018., a zvuk mu se može opisati kao kombinacija symphonic i progressive metala. Album prvijenac izdao im je Metal Blade Records, a stvari s njega moći ćete poslušati u Močvari!
FB: https://www.facebook.com/surmaband
YT: https://www.youtube.com/watch?v=Rv5YrX2PikA
SP: https://open.spotify.com/artist/01F7KexFHnT8gPL6Q0VTZ1
Holy Mother je američki hard’n’heavy bend s Long Islanda oformljen davne 1994. Do sada su izbacili šest studijskih albuma, a u siječnju 2021. svjetlo dana ugledao je “Face This Burn” koji će promovirati 11. travnja u Močvari.
FB https://www.facebook.com/holymotherband
IG https://www.instagram.com/holy_mother_band_/
Web https://holymotherband.wixsite.com/metalband