Entrio

DUPLI SHOW - Back2Black: Stand Up večer crnog humora

DUPLI SHOW - Back2Black: Stand Up večer crnog humora

Split Circus (Monty Python), Split

O događaju

"Back2Black" je crnohumorni tematski stand up show. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi... Prati ih izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!".

Svoje crne baze predstavit će vam Ivica Lazaneo i Josip Škiljo.


[DUPLI SHOW] Zbog velikog interesa na prošloj izvedbi, ovog puta smo se odlučili na dupli show! Prva izvedba bit će u 19h, a druga u 22h. Odaberite termin koji vam više odgovara i pridružite nam se na sat i pol crnila :)

EARLY SHOW - 19h! - RASPRODANO!
LATE SHOW - 22h! - RASPRODANO!
PRVI show počinje u 19:00h i traje do 20:30h. Nakon što ležerno popijete svoje piće do kraja, napuštate prostor kako bi ušla publika s ulaznicama za drugi show.

DRUGI show počinje u 22:00h, a vrata se otvaraju u 21:45h. Molimo da dođete na vrijeme i strpljivo pričekate da publika s prvog showa napusti prostor.


FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
➡ Na dan showa na ulazu od 18h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)

VAŽNA OBAVIJEST O REZERVACIJAMA:
Više ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

SplickaScena