Drop in - Festival kulture življenja

Drop in - Festival kulture življenja

location-iconPark Višnjica, Dubrovnik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Drop in - Festival kulture življenja, 04.09.2021. - 05.09.2021. u Park Višnjica, Dubrovnik

Drop in je poziv da svratite na ples, meditaciju, šetnju, sat joge, razgovor, druženje, zajednički obrok, hladnu limunadu od đumbira. 

Poziv da svratite ako ste jogin i ako niste, ako vas vaša kralježnica bolovima podsjeća kako je vrijeme od promjene, ako imate želju provesti sat, dan ili dva sa sebi sličnima ili pak upoznati one za koje ste mislili da s vama nemaju točku dodira, ako se želite podsjetiti da ste sa svima povezani, u najmanju ruku zrakom koji udišete i tlom po kojem koračate.

Za sve koji na Drop in u Dubrovnik stižu iz drugih krajeva Hrvatske ili svijeta uz festivalsku ulaznicu dobivaju kamp mjesto besplatno! Za rezervaciju mjesta se nakon kupnje obratite na [email protected].

Dobrodošli ste ako ste pronađeni, izgubljeni, u obilju, u potrebi, zbunjeni, nadahnuti ili čeznete za nadahnućem… 

Dobrodošli ste ako vam se sviđa ideja drop-inati, naš entuzijazam, vizual, priča…

Kap(nite) i pridružite nam se ako vas raduje ideja mirisa borovine, bosih stopala, zemlje, mora i zvjezdanog neba…

Svratite na smijeh, opuštanje, otpuštanje, primanje, pronalaženje, gubljenje, stvaranje, širenje, skupljanje, nježnost, na akciju, čisto bivanje...

Veselimo se!

*Napomena: Broj mjesta je ograničen kako bi se omogućio dolazak bez potrebe za COVID potvrdom. 
Organizator zadržava pravo izmjene unutar programa događanja. Ove izmjene ne mogu utjecati na smanjenje cijene kotizacije ili djelomični povrat iste.

 

Podijeli događaj: