Dotepenec & Purger - Marko Dejanović i Hrvoje Krmelić StandUp Komedija

Dotepenec & Purger - Marko Dejanović i Hrvoje Krmelić StandUp Komedija

location-iconOUT garden lounge, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dotepenec & Purger - Marko Dejanović i Hrvoje Krmelić StandUp Komedija, 02.12.2021. u OUT garden lounge, Zagreb

Prva izvedba u OUT Gardenu novog Stand Up Comedy Showa BIS comedy kolektiva! U četvrtak 02.12. od 20.30h pripremite svoje trbušnjake na urnebes zvani "Dotepenec & Purger". U izvedbi Bosanca Marka Dejanovića i Zagrepčanina Hrvoja Krmelića. 
---------------------------------------------------------

Upad: 50kn

➤PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤CIJENA ULAZNICE: 50kn (Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)

AKCIJA: Ulaznica za dvoje 100kn (jedna naknada za izdavanje ulaznica)
               REZERVIRAN SEPARE - 250kn - max 6 osoba ulazi na jednu ulaznicu i imate                       rezerviran udobni separe. 

O KOMIČARIMA
Marko Dejanović #Panda rođen je 1982. u Banja Luci, BiH, šest godina živio kao izbjeglica u Frankfurtu u Njemačkoj, da bi 1998. došao u Zagreb kao "povratnik". Koristio benefecije povratnika, poput lakšeg upisa u srednju školu te sada većinu života živi u Zagrebu. Tu se oženio, tu mu se rodio sin, tu se bavi pisanjem, novinarstvom i stand up komedijom. 

Hrvoje Krmelić #Hrc rođen je 1992. u Zagrebu. Potomak duge zagrebačke loze tako da je stvarno pravi purger. Iako je to nešto čime se ponosi, u prijevodu to znači da nema di otić za ljeto jer nema nikakvih baka ili teta na moru da im se skrpa za smještaj. Živi na Trešnjevci od uvijek i zauvijek. Ženio se nije jer mu zakon neda. Bavi se grafičkim dizajnom i stand-up komedijom.

Podijeli događaj: