Don Quijote od Hrvatske - Mali teatar

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.
Naziv Cijena Količina
Ulaznica za sve predstave Malog festivala

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

300.00 kn
Ulaznica vrijedi za sve predstave festivala (12 predstava) svih šest tjedana. Predstave možeš pogledati u roku 48 h od njihovog objavljivanja na platformi Entrio, o črmu ćeš biti obavješten mailom. Sve predstave možeš pogledati i više puta.
Program za djecu i mlade

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
Ulaznica vrijedi za sve predstave u programu za djecu i mlade (6 predstava) svih šest tjedana. Don Quijote od Hrvatske moći će se pogledati od 01.05. u 19h do 07.05.
Večernji program

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
Ulaznica vrijedi za sve predstave večernjeg programa (6 predstava) svih šest tjedana. Don Quijote od Hrvatske moći će se pogledati od 01.05. u 19h do 07.05.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

"Predstava ‘Don Quijote od Hrvatske’ silno je duhovita, pametna i žestoka kritika naše stvarnosti koja svojim paradoksima i nevjerojatnostima jede i Cervantesa, i Don Quijotea, i sve vjetrenjače svijeta za doručak." (Igor Tretinjak, kritikaz.hr)

Režija: Igor Baksa, Sven Jakir, Anja Pletikosa; Dramaturgija: Anja Pletikosa; Tekst: Igor Baksa; Vizualno oblikovanje i lutka: Lorna Kalazić; Igraju: Igor Baksa, Sven Jakir

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O FESTIVALU