DJ Trujillo

DJ Trujillo

The Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Trujillo, DJ i kolekcionar ploča iz Venezuele, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u petak 26. listopada.

Nakon što je prošao domaći teren u Venezueli, Andrés Astorga se posvetio glazbenim projektima kako bi ispolirao zanat kao DJ, producent i kolekcionar ploča, a trenutno je s adresom u Berlinu.

Počeo je kao DJ u Caracasu u Venezueli na legendarnim Voyage tulumima s partnerom Davidom Rondónom na kojima su istraživali disco zvuke cijelog svijeta, a sa svojom selekcijom je putovao i diljem svijeta po Londonu, New Yorku, Berlinu, Parizu, Istanbulu, Dubaiu, Ibizi. Surađivao je s etiketama Apersonal i Sonar Kollektiv koje su objavljivale originalne materijale i remixeve za imena poput Mark E, Social Disco Club, Toby Tobias, Eddie C, Daniel Avery, Rory Phillips, Ron Basejam, Cosmic Kids.

Neodvojiv dio Trujilla je i njegova strast prema pločama koje skuplja od tinejdžerskih dana, a to je još više došlo do izražaja zbog prijateljstva s Claas Brielerom, jednim od osnivača kultne Jazzanove. Zajednička strast prema rijetkoj i staroj glazbi dovela ih je do suradnje pod imenom "True Class”, a vrijeme provode kopajući po kutijama s pločama u opskurnim i starim trgovinama po Berlinu i Caracasu, tražeći dragocjenu glazbu poput one disco kuma Venezuele, Daniel Graua, koji ih je inspirirao da objave njegovu kompilaciju. Trujillo radi i na vlastitim materijalima, a sukus njegovog djelovanja i utjecaja čut ćemo u The Garden Brewery.

Pridružit će mu se Adriatic Coasting duo Nick & Pepi.

Ulaznice su 50 kuna u pretprodaji, 70 kuna na ulazu.