DJ Jazzy Jeff u The Garden Brewery

DJ Jazzy Jeff u The Garden Brewery

The Garden Brewery, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Pretprodaja

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

90.00 kn
Ograničena količina od prvih 200 ulaznica za najbrže
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

DJ Jazzy Jeff, jedna od najvećih ikona hip-hop glazbe, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u petak 17. travnja 2020. 

Točno dvije godine nakon što je napunio dvorište pivovare na Žitnjaku, Jazzy Jeff se vraća za početak novog serijala glazbenih događaja na otvorenom “The Big Night Out”.

Iako poznat po ulozi u seriji Princ iz Bel Aira, Jazzy Jeff je ujedno i hip-hop pionir i ikona žanra, dobitnik tri Grammy nagrade, tri American Music Awards, dvostruki dobitnik NAACP i Soul Train Music Awards, te je osvojio i MTV Music Award.

Jedan je od najuspješnijih turntablista na svijetu, a njegova suradnja s Will Smithom kao dvojac DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince obilježila je karijeru obojice. Izdali su nekoliko zlatnih i platinastih albuma i singlova 80-ih i 90-ih, a prvi Grammy otišao je za rap singl "Parents Just Don't Understand”, dok je drugi pokupio “Summertime”, njihov najuspješniji singl koji je završio i na 4 mjestu Billboardove ljestvice najboljih 100. 

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - “Summertime”

Dvorište The Garden Brewery na Žitnjaku ugostit će glazbenu legendu, a nastup pod otvorenim nebom prava je pozivnica za proljetno druženje. Nastup će biti pogonjen moćnim L-Acoustic sustavom koji pruža najbolje zvučno iskustvo za posjetitelje i izvođače, a uz sve to tu je i ponuda The Garden Brewery craft piva koje pijete odmah s izvora.

Ulaznice su u pretprodaji po 90 kuna za najbržih 200 kupaca. Nakon toga cijena se penje na 120 kuna, dok će na ulazu biti 150 kuna. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.