Entrio

DISCIPLIN A KITSCHME

DISCIPLIN A KITSCHME

Tvornica kulture, Zagreb

O događaju

 Disciplin A Kitschme 16. ožujka u Tvornici kulture!

Jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima, Disciplin A Kitschme, vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture 16. ožujka ove godine. Kako sami ističu, Disciplin A Kitschme neumorno nastavlja svoju misiju čišćenja i oplemenjivanja prostora, koji se čini ponovo jako zagađenim. Ušavši u 37. godinu svog postojanja, bend i njegov lider, basist i pjevač Koja, kao da nemaju namjeru stati.

Trenutačno u fazi oblikovanja svog sljedećeg albuma, Disciplina će posjetiti zagrebačku Tvornicu Kulture te tako još jednom razgaliti srca, razgibati tijela i nahraniti bukom svoje fanove.

Disciplin A Kitschme jedan je od onih bendova čija je glazba preživjela test povijesti, uvijek drugačiji, hrabri, ispred svog vremena, skloni nemogućim fuzijama. Disciplin A Kitschme, u sastavu Koja - bas gitara i vokal, Manja - prateći vokal, Vul - bubnjevi i Djeke - usna harmonika i dalje obogaćuje svoju glazbu novim utjecajima, u što će se publika moći uvjeriti već u Tvornici.

Nastali 1981., nakon raspada Šarlo Akrobate, najradikalnijeg sastava jugoslavenske novovalne scene, Disciplin A Kitschme i njen tvorac, skladatelj, basist i pjevač Koja su svojim neuobičajenim i bučnim hitovima uvijek predstavljali trn u oku muzičkom establišmentu tadašnje i sadašnje regionalne scene. "Ako ti je glasno", "Neukusu treba reći NE!", "Bunt", "Neko mora to da spreči", "Ah, kakva sreća" i "Betmen, Mandrak, Fantom" su samo neki od hitova benda koji je osigurao legendarni status u priručnicima popularne kulture.

Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena karte biti 90 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• www.entrio.hrp