Entrio

DISCIPLES @ OPERA

DISCIPLES @ OPERA

Opera Club, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Early Bird
30.00 kn
Early bird ulaznica - ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni samo za najbrže! Uključuje ulaz u klub od 23:00 sati.Za rezervaciju stola ili separea obratite nam se na renda@clubopera.hr ili na +385 97 667 6666.
Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)
Standard
50.00 kn
Standard ulaznica - uključuje ulaz u klub od 23:00 sati.Za rezervaciju stola ili separea obratite nam se na renda@clubopera.hr ili na +385 97 667 6666.
VIP
70.00 kn
VIP ulaznica - uključuje ulaz u klub, akreditaciju za ulazak u VIP galeriju. Za rezervaciju stola ili separea u VIP galeriji obratite nam se na renda@clubopera.hr ili na +385 97 667 6666.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

DISCIPLES @ OPERA CLUB

Disciples je poznati Londonski glazbeni trio kojeg čine Nathan Vincent Duvall, Gavin Koolmon i Luke McDermott. Svjetsku glazbenu scenu pokorili su hitovima „How deep is your love“ u suradnji s Calvinom Harrisom te pjesmama „They don't know“ i najnovijim hitom „Daylight“.

Njihov prvi veliki hit bila je pjesma „They don't know“ koju je postaja BBC Radio 1 proglasila pjesmom dana, a svjetsku slavu postigli su u suradnji s Calvinom Harrisom, jednim od najplaćenijih DJ-a današnjice. Njihov zajednički hit „How Deep Is Your Love“ postigao je 2. mjesto na ljestvici hitova u Velikoj Britaniji te 27. mjesto na Billboardovoj Hot 100 ljestvici.

Iako su tek na početku glazbene karijere, koju su započeli 2013. godine, svojim su izvedbama i obradama popularnih pjesama dokazali da imaju veliki talent i znanje o house i elektroničkoj glazbi.

Nastupali su na mnogim poznatim lokacijama i festivalima diljem svijeta, poput Londona, New Yorka i Ibize, a 7. travnja po prvi puta dolaze u Hrvatsku, u zagrebački Opera Club!