Entrio

Digital Shapers 2018

Digital Shapers 2018

Centar Kaptol Boutique Cinema by Cinestar, 10000, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Early bird pojedinačna ulaznica
490.00 kn
Early bird paket ulaznica
Akcija "5+5" - Uzmi 10, a plati samo 5!
490.00 kn
Early bird studentska ulaznica
190.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

DIGITAL SHAPERS 2018

Nakon iznimno uspješnog prvog izdanja konferencije Digital Shapers, koja je prošle godine okupila više od sedam stotina sudionika, RTL priprema njezino drugo izdanje. O aktualnim temama i zbivanjima u digitalnim procesima govorit će istaknuti domaći i strani stručnjaci koji će pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije.

Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija svjesna je transformacija poslovanja uz pomoć digitalnih tehnologija, te je jedna od ključnih tema moderne ekonomije. Ona najčešće obuhvaća digitalizaciju postojećeg poslovanja te kreiranje novih proizvoda ili usluga uz pomoć digitalnih tehnologija, a upravo su ti procesi neiscrpni izvor inspiracije.
I ove će se godine u sklopu konferencije izabrati Digital Shaper godine, osoba ili kompanija koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske. Prošle godine je to priznanje dobio Infobip iz Vodnjana, danas najveća hrvatska softverska kompanija koju su 2006. godine osnovali Silvio Kutić i Izabel Jelenić.