Denis & Denis koncert za Dan žena + 80's Party by Tomi Phantasma

Denis & Denis koncert za Dan žena + 80's Party by Tomi Phantasma

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

DENIS & DENIS KONCERT ZA DAN ŽENA UZ 80'S PARTY U SUBOTU 07.03.2020. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

U subotu 07.03.2020. će u popularnom zagrebačkom clubu Boogaloo, na največem i najboljem 80's Partyju u gradu, a povodom Dana žena nastupiti riječke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom!

Denis & Denis su osnovani su 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela koja su obilježila 80te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena" i mnoge druge, pa ćemo tako u subotu 07.03. moći sa Denis & Denis dočekati i proslaviti Dan žena i imati ponovno priliku uživo tulumariti na njihove zarazne bezvremenske elektro pop hitove.

Prije i nakon koncerta će DJ Tomi Phantasma vrtiti video spotove hitova 80tih na velikom platnu, pa ćete i nakon koncerta moći zaplesati uz spotove grupa poput: Depeche Mode, Simple Minds, New Order, David Bowie, A-ha, Alphaville, Soft Cell, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, The Cure, Duran Duran, Video Sex, Denis & Denis, The Police, Xenia, Film, The Smiths, The Stranglers, Bronski Beat, Talking Heads, ABC, Blondie, Billy Idol, Haustor, Gang Of Four, EKV, Iggy Pop, Visage, The Sisters Of Mercy, Joy Division, A Flock Of Seagulls, U2, Queen, Grace Jones...

Program će započeti u 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji, te 60 kn na dan koncerta. Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68, u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Event započinje u 21:00, koncert Denis & Denis u 22:00, cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan koncerta.

Denis & Denis na Facebooku: https://www.facebook.com/Denis-Denis-43099456429/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/171920690833485/