DARUVAR: Dupla Doza - StandUpComedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

DARUVAR: Dupla Doza - StandUpComedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

location-iconPOU Daruvar, Daruvar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DARUVAR: Dupla Doza - StandUpComedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović, 19.04.2023. u POU Daruvar, Daruvar

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U DARUVAR! 

U srijedu 19. travnja od 20h dođite na stand up comedy večeri u Kino 30. Svibnja, Daruvar. Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i "najluđi" stand up show u Hrvatskoj. 

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena. 

UPAD: 10 EUR - (entrio.hr naplaćuje 1EUR naknade za izdavanje ulaznice)

Fizička prodaja ➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
_____________________________


O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

 Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Podijeli događaj: