Entrio

DARKVUD + NEBO ROZA

DARKVUD + NEBO ROZA

Tvornica kulture, Zagreb

O događaju

DarkvuD

Bend Darkvud je osnovan 2006.
Članovi benda su Stipe Botica (bubnjevi, vokal), Petar Radović (bass), Ante Bogdan (gitara) i Šimun Čarli Botica (klavijature).
Tokom godina bend je eksperimentirao sa različitim žanrovima (punk, rock, reggae, etno...) da bi iz cijele te smijese stvorili karakterističan darkvud zvuk zvani - Wood (zapravo najbliže nekakvom alter/pshihodeličnom rocku)

Darkvud - Primi me u sobu (a u sobi u sebe)
https://www.youtube.com/watch?v=KzIRQnqNc0g

Nakon odličnog nastupa u Tvornici Kulture gdje su kao support M.O.R.T.-u zadovoljili i publiku i kritiku, ogromna želja benda je bila vratiti se u Tvornicu napraviti samostalni koncert.
Dolaze na valu promocije albuma "Razmišljanje u okviru" kojeg su izdali za Croatia Records, osim novog albuma Darkvudovci će nam predstaviti i pjesme sa prvog albuma, ali i poneko iznenađenje.

Darkvud- Daj mi jednu ladnu
https://www.youtube.com/watch?v=j5rbNJxKwpE

Diskografija - HAUGH 2013. (samostalno izdan)
"Razmišljanje u okviru" (Croatia records 2016.)

link:
https://www.youtube.com/user/darkwoodsinj

Nebo Roza

Nebo Roza kantautorski je projekt Branimira Norca, sinjskog glazbenika sa zagrebačkom adresom. Nebo je službeno zaživilo 2015., prvim nastupom u Klub!-u, iako je raslo i razvijalo se godinama prije, skrovito i nečujno ušima javnosti. Iste godine imali smo ga priliku čuti i na KSET-ovom natjecanju demu bendova "Čuješ?!". U prvoj godini postojanja Nebo je sviralo niz koncerata s eminentnim imenima zagrebačke scene. Branimir se iste godine pridružuje Denisu Katanecu u ono što će kasnije postati Klinika DK i rezultirati albumom Nikta Zorja. Živi paralelne umjetničke živote -aktivan kao klasični glazbenik, kompozitor scenske i ambijentalne glazbe, egzotična životinja u cirkusu eksperimentalne glazbe i gitarist u crkvenom zboru mladih. U listopadu 2016. Nebo Roza ulazi u studio Maka Sokola i započinje snimanje prvog studijskog albuma.

web:
https://soundcloud.com/neboroza
Intervju za Ziher.hr > http://bit.ly/1YXVFei

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 20 kuna, dok će na dan koncerta biti 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
www.entrio.hr