CRVENA JABUKA U LISINSKOM #KoncertNaTvojNačin

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Datum će biti naknadno najavljen

do početka

Preuzmi ulaznicu na vrijeme!

Ukoliko si se već prijavio za ovaj virtualni događaj - priključi se ovdje

Naziv Cijena Količina
Dvorana Lisinski

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

150.00 kn
VAŽNO! S ovom ulaznicom JE MOGUĆE ući u Dvoranu Lisinski. Sjedala nisu numerirana!
Virtualna ulaznica za praćenje putem interneta

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

70.00 kn
VAŽNO! S ovom ulaznicom NIJE MOGUĆE ući u Dvoranu Lisinski. Virtualna ulaznica omogućuje uživanje u virtualnom koncertu putem interneta, iz vlastitog doma.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

CRVENA JABUKA U LISINSKOM - spektakl koji spaja stvarno i virtualno

Koncert grupe „Crvena Jabuka“  održati će se 9. ožujka 2021. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sa početkom u 19:30.

 Ovim koncertom ponovno Vas pozivamo da budete dio jedinstvene priče, nečega novog i drugačijeg ali prilagođenog ovom vremenu! Garantiramo Vam produkcijski spektakl u fuziji sa prepoznatljivih hitova legendarnog benda.

Tvrtka Music Time u suradnji sa Croatia Recordsom i Entriom Vam predstavlja još jedan koncert koji će se održati na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu.

U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.


I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje CRVENA JABUKA priprema brojna iznenađenja, a s obzirom na limitirani broj ulaznica za sjedeća mjesta u Lisinskom sve one koji žele doći u dvoranu savjetujemo da svoje primjerke nabave što prije. Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

 

ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?

Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta 
Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr - sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert 
Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem...

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama je pred nama s novim hitovima koje će se predstaviti na koncertu, 9. ožujka u Lisinskom.

 

BUDITE DIO OVOG SPEKTAKLA!

SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE NA ENTRIO.HR.

 „CRVENA JABUKA U LISINSKOM“- 9.3.2021. U 19:30

K.D. LISINSKI SA VIRTUALNIM PRIJENOSOM