CrazyShitShow - Goran Vinčić & Marko Dejanović comedy show & more

CrazyShitShow - Goran Vinčić & Marko Dejanović comedy show & more

OUT garden lounge, Zagreb

O događaju

U četvrtak 17. lipnja od 20h na natkrivenoj terasi OUT Gardena Goran Vinčić #Vinča i Marko Dejanović #NapušenaPanda izvest će svoj DUO show naziva #CrazyShitShow. Ime showa je dugo bilo radni naziv, jer su obojica znali da žele napraviti show krcat improvizacijama, međusobnim roastanjem (prcanje), interakcijom sa publikom i ostalim što nam pomogne da se zabavimo i opustimo. Želimo jednu ludu večer gdje će biti izrečena svakakva sr... gluposti. Želimo Crazy Shit Show pa smo ga tako i nazvali.

Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.Cijena ulaznice: 40kn, na dan 50kn. (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)
➤PRODAJA:
ONLINE: https://www.entrio.hr/.../premijera-crazy-shit-show-goran...
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 19.30h će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u OUT Garden

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače. Iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Vidimo se :)

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima