Ciferšlus Lauba presents Mousse T.

Ciferšlus Lauba presents Mousse T.

Lauba, Zagreb

O događaju

rhunski koncept zabave Ciferšlus uskoro kreće na još jedno glazbeno – umjetničko putovanje. Drugo izdanje koje nas u Laubi očekuje u petak, 4. listopada predvoditi će legenda discohouse zvuka MousseT. Traženi DJ čiji je rad osvojio milijune simpatija diljem svijeta, provest će nas kroz više-osjetilni doživljaj vrhunske glazbe i nesvakidašnjeg upoznavanja umjetničkih djela domaćih umjetnika.

Mousse T. svoje glazbeno putovanje započeo je još devedesetih godina u Njemačkoj gdje je i rođen. Bio je jedan od prvih DJ producenata u svojoj zemlji, a tijekom godina sve veći broj ljubitelja ovog zvuka prepoznalo je njegov rad. Njegov hit Horny ’98 koji je nastao u kolaboraciji sa Hot ‘n’ Juicy te legendarna Sex Bomb s popularnim Tom Jones-om lansirali su ga na popis legendarnih producenata kada je u pitanju disco i house zvuk. Osim njegovih autorskih pjesama, poznat je i po raznim preradama i remixevima. Uz legendarni Moloko – Sing It Back tu je i zvuk nove ere disco house-a. Camelphat & Elderbrook – Cola, The Vision featuring Andreya Triana – Heaven samo su neki od prerada u Mousse T.-evom aranžmanu koji se redovno nalaze na samom vrhu ljestvica po prestižnom Beatport-u i Traxsource-u.

Plesni podij Ciferšlusa za glavnu zvijezdu ugrijat će dobro poznati domaćin na hrvatskoj disco house sceni, Tomo in der Muhlen, a posjetitelje će razveseliti i nastupi domaćih snaga kao što su hrwoE, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda.

Uz vrhunsku glazbu, renomirani umjetnik mlađe generacije Ivan Fijolić predstavit će umjetničku priču inspiriranu svjetskom borilačkom zvijezdom Bruce Leejem koja će nas ostaviti bez daha. Tu je i njegov diplomski rad naziva Okršaj koji predstavlja unutarnje sukobe i dileme svakog čovjeka. Uz Ivana Fijolića, svoje zaista oduševljavajuće radove predstavit će i umjetnica Ines Krasić. Ova dama bilježi gostovanja na značajnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, a za svoja umjetnička ostvarenja nagrađivana je na brojnim događanjima.

Ciferšlus je novi glazbeno umjetnički koncept Zagrebu po prvi put predstavio ove godine i našu metropolu tako svrstao uz bok svjetskim destinacijama kao što New York, London i Berlin. Posljednji ovogodišnji Ciferšlus party na rasporedu je pred božićne blagdane.

Ulaznice za drugo izdanje Ciferšlusa u petak, 4. listopada u Laubi mogu se kupiti putem entrio.hr ticketing sustava online:

www.entrio.hr/event/ciferslus-lauba-presents-mousse-t-6798

i na svim entrio.hr prodajnim mjestima koja mozete pronaci na www.entrio.hr/outlets

rezervacije: cifersluslauba@gmail.com

#UNZIPIT
#ciferšlus #lauba #art #music #dance #zagreb