Entrio

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Inner Circle

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Inner Circle

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

O događaju

CHANGER PRESENTS: INNER CIRCLE@Tvrđava Sv. Mihovila

Grammyjem nagrađene jamajčanske reggae-pop legende Inner Circle povodom obilježavanja 50. godišnjice postojanja benda krenuli su na svjetsku turneju. Jedna od rođendanskih zabava zločestih dečki reggaea, dogodit će se i na Changeru. Bit će to sjajna prilika da u čarobnoj atmosferi tvrđave Sv. Mihovil doživite njihovo glazbeno nasljeđe te poslušate neke od najvećih hitova reggaea, kao što su Sweat, Rock with You, Games People Play, Bad Boys, Young, Wild & Free, Tenement Yard (sample korišten u pjesmi Jay-Z feat. Damian Marley - Bam), ali i mnoge druge. Inner Circle je jedan je od najcjenjenijih reggae bendova s nizom hitova koji se protežu od sredine 70-ih godina do danas. Kombiniraju poseban stil pop-orijentiranih jamajčanskih beatova i energije koji su ih pretvorili u vodeće zvijezde svjetske reggae scene.*****
mm_co_mu

Doslovno iz dana u dan svjedočimo intenzivnim promjenama na svim društveno – ekonomskim područjima. Svakodnevnica više nije pravocrtna, sve je povezano, a svatko je potencijalno umrežen sa svakim.

Tehnologija mijenja business i umjetnost, business i umjetnost modificiraju tehnologiju, umjetnost, business i tehnologija (de)formiraju kulturne krugove, kulturni krug(ovi) mijenjaju paradigme komunikacija. Na početku su i kraju svake od tih spirala promjena inovativnost, kreativnost i hrabrost onih koji mijenjaju, pokreću i inspiriraju.
CHANGER u svome programu okuplja NOSITELJE tehnoloških, umjetničkih i komunikacijskih PROMJENA, a svojim posjetiteljima otvara široka područja edukacije, motivacije, kreativnog razvoja, poslovnog networkinga i dobre zabave.