Entrio

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Darko Rundek - Apocalypso Now

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Darko Rundek - Apocalypso Now

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

O događaju

CHANGER PRESENTS: DARKO RUNDEK – «Apocalypso Now»@Tvrđava Sv. Mihovila

Početkom 1997. godine Rundek je objavio prvi samostalni album Apokalipso na kojem je kroz suradnju s oko 20 glazbenika predstavio osebujan zvuk. Povodom 20. godišnjice izlaska albuma, Rundek priprema glazbeno-scenski projekt Apocalypso Now. Projekt je proizašao iz Rundekovih pjesama koje su suštinski pjesničke i slikovite. U njima je sadržana glazbena tradicija te široki prostor raznih utjecaja: Balkana, Srednje Europe, Mediterana, reggae, južnoameričke, istočnjačke, elektronske te afričke glazbe… Na koncertima band uspješno kombinira stare i nove pjesme iz bogatog Rundekovog repertoara, zadržavajući izazovnu i nepredvidljivu atmosferu.

*****
mm_co_mu

Doslovno iz dana u dan svjedočimo intenzivnim promjenama na svim društveno – ekonomskim područjima. Svakodnevnica više nije pravocrtna, sve je povezano, a svatko je potencijalno umrežen sa svakim.

Tehnologija mijenja business i umjetnost, business i umjetnost modificiraju tehnologiju, umjetnost, business i tehnologija (de)formiraju kulturne krugove, kulturni krug(ovi) mijenjaju paradigme komunikacija. Na početku su i kraju svake od tih spirala promjena inovativnost, kreativnost i hrabrost onih koji mijenjaju, pokreću i inspiriraju.
CHANGER u svome programu okuplja NOSITELJE tehnoloških, umjetničkih i komunikacijskih PROMJENA, a svojim posjetiteljima otvara široka područja edukacije, motivacije, kreativnog razvoja, poslovnog networkinga i dobre zabave.