BOY HARSHER

[OTKAZANO] BOY HARSHER

Klub Močvara, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za BOY HARSHER, 30.03.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Događaj je odgođen sa 31.03.2020. na novi datum, 23.10.2020.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije 30.04.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

Stereotip, serijal vrhunskih partija elektroničke glazbe, ulazi u novu fazu pokretanjem svoje koncertne aktivnosti. Glavno mjerilo i dalje ostaje kvaliteta izvođača i produkcije, a shodno tome prvi izbor je dark electronic duo Boy Harsher koji premijerno dolazi u Zagreb u sklopu svoje opsežne europske turneje.

Zamislite hladne zvukove koji kao da u trenu bivaju prekriveni toplim pokrivačem u golom industrijskom ambijentu noćnog kluba. Upravo takvom opisuju glazbu ovog dvojca iz Massachusettsa. Glazbu im je teško staviti pod zajednički nazivnik, no u njihovom zvuku mogu se razaznati synth-punk, gothic, dark wave i industrial techno prožeti eteričnim vokalima.

U svakom slučaju, Boy Harsher smatraju se najplesnijim izvođačima spomenutog zvuka, a tome je posebno doprinio njihov dosad najdinamičniji album Careful, izdan ove godine. Duo svoju evoluciju pripisuje uspješnoj turneji i brojnim svirkama posljednjih nekoliko godina.

U nastupu u Močvari pridružit će im se također elektronički duo HIDE iz Chicaga, poznat po energičnim svirkama i angažiranom pristupu. Njihov intenzivni gothic/industrial zvuk obogaćen snažnim izražajnim vokalima može se najbolje dočarati kao prava ilustracija industrijske apokalipse.