Bjelovar: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show @Dom Kulture

Bjelovar: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show @Dom Kulture

location-iconDom kulture Bjelovar, Bjelovar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bjelovar: Oženjeni - HIT Stand Up Comedy Show @Dom Kulture, 10.11.2022. u Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

HIT stand up show "Oženjeni" BIS comedy kolektiva stiže u Dom kulture u Bjelovaru! U četvrtak 10.11. od 20.30h zabavimo se na predstavi koja oduševljava uvijek pune dvorane diljem Hrvatske. 
_______________________________________________________
Tin Sedlar, Marko Dejanović, Goran Vinčić i Hrvoje Krmelić s vama će podijeliti sve čari i probleme bračnog života uz teme o seksu, odnosima s našim boljim/gorim polovicama te o svemu što uz brak ide.

Cijena ulaznice: 60 KN  
Online ulaznice: entrio.hr (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
PRODAJNO MJESTO U BJELOVARU:
GHETALDUS [013] - Bjelovar
Frana Supila 8a, Bjelovar
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00-20:00, Sub 08:00-13:00
Kontakt: +385 43 244 296
_____________________________

O IZVOĐAČIMA:
Tin Sedlar:
Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.
Marko Dejanović:
Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.
Goran Vinčić:
Čo’ek seljak! Oženjen za djevojku iz vlastita sela. Ali im je beba rođeni Zagrepčanin. Goran se ne boji Nazgula pa ponosno nosi prsten. Iako na prvu izgleda kao kakav tradicionalni pater familijas, čovjek je to zavidnih kuharskih talenata koje jedino nadmašuje talentom gutanja bureka i eksanja tegli meda.
Hrvoje Krmelić:
Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!
Vidimo se! #BIScomedy

Podijeli događaj: