Best Of Stand Up Comedy by Marko Dejanović

Best Of Stand Up Comedy by Marko Dejanović

OUT garden lounge, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

40.00 kn
Rezerviran Separe (stane max 6 osoba)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

200.00 kn
Kupovinom jedne \"Separe\" ulaznice rezervirate odvojeni separe u koji stane šest osoba. U prodaji su samo 4 separe ulaznice.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

U ponedjeljak 9.8. ću od 21 sati na prekrasnoj terasi OUT Gardena pričati ono na što se ljudi najviše smiju i što najradije pričam. Bit će tu promišljanja o vezi, braku, očinstvu, svakako o seksu, bit će sigurno i poneka riječ o ovim našim prostorima, tzv. Balkanu, o mojim nedostatcima, o Bosancima i o našem načinu pričanja. Novo je normalno, razmak&mjere se poštuju, kapacitet smanjen, pričat ću sigurno i novom normalnom tu i tamo, ali želim sebi i vama prirediti opuštenu večer razbibrige i smijeha. 

Show neće trajati manje od sat i pol i ne više od dva sata (osim ako svi skupa poludimo). Odvijat će se na prekrasnoj terasi OUT Gardena u Ilici 16. 

Upad: 40kn, na dan 50kn. (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)

AKCIJA: Separe ulaznica - na jednu separe ulaznicu može ući max šest osoba koliko stane u separe, njome se rezervira pleksiglasom odvojeni separe. Cijena 200kn 

➤PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 20.30h će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u OUT Garden

Inače, ja sam 38-godišnji komičar, pisac i novinar, tata i muž, Bosanac i žitelj grada Zagreba, član osnivač BIS comedy kolektiva. Stand up komedijom se bavim više od šest godina, imam dvije solo predstave "Prosti Faktori" i "Brak, dijete i povremeni seks" te sam nedavno objavio svoj prvi comedy special #BosandžEros.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja