Best of regional stand up (Hr/Srb/Slo/BiH) mini edition Imotski

[OTKAZANO] Best of regional stand up (Hr/Srb/Slo/BiH) mini edition Imotski

Pučko Otvoreno Učilište Imotski, Imotski

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

O događaju

Draga publiko Imotskog,

napokon su se naši regionalni kolege/ice cijepili, vakcinisali, vakcinirali i sve što treba kako bi ponovo mogli nasmijavati vas do suza.

Za utorak 29.6. u POU Imotski, pripremili smo vam najbolje od regionalne stand up komedije.

Show koji je oduševio prepuni Lisinski sada napokon stiže u Imotski, ali sukladno mjerama i uvjetima, stiže u mini verziji.
Svojim najboljim forama na razne teme nasmijavati će vas:
Aleksandar Perišić (Srb), Martina Ipša (Slo), Igor Drljo (BiH) i Marina Orsag (Hr).

Ulaznice po cijeni od 70kn u pretprodaji na Entrio.hr i njihovim prodajnim mjestima.
Cijena ulaznice na dan showa iznosi 90kn.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer je malo mjesta zbog mjera i vidimo se 29.6 u 20h ❤

MARTINA IPŠA (SLO)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand-up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand-up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U deset godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. S kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand-up & More, koja je bila emitirana na kanalu Comedy Central Extra.

ALEKSANDAR PERIŠIĆ (SRB)
Aleksandar Perišić jedan je od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobijedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.

IGOR IGGY DRLJO (BIH)
Zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktualnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

MARINA ORSAG (HR)
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015 te Europskog heroja humora 2018. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja