Best of BiH stand up - Iggy i Omer

Datum će biti naknadno najavljen

do početka

Preuzmi ulaznicu na vrijeme!

Ukoliko si se već prijavio za ovaj virtualni događaj - priključi se ovdje

Naziv Cijena Količina
Aktivna ulaznica (vidimo te i čujemo te i to nam je svima super)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

50.00 kn
Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu i aktivna je što znači da te komičari vide i čuju i ljepše im je nastupati uz tvoj smijeh i atmosferu.
Pasivna ulaznica (ne vidimo te i ne čujemo, al tebi je super)

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

50.00 kn
Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu i pasivna je što znači da te komičari ne vide i ne čuju što njima nije drago zbog atmosfere ali ti svejedno uživaš u njihovom humoru.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

Nakon Ladies i Kaj Bre, odlučili smo vam predstaviti i ono najbolje od BiH stand up comedy scene, a jedni od najboljih su zasigurno kreatori i zvijezde Hayatovog Monty Dayton Showa, Igor Iggy Drljo i Omer Hodžić iz Mostara.


Svojim najboljim forama na razne teme, te šarmerskim naglaskom, do suza nasmijati će vas 6.3. u 20:30h sati i to virtualno online preko Entrio.hr što znači da iz bilo kojeg dijela svijeta možete uživati u ovom odličnom stand up showu.


Igor Drljo Iggy – u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!


Omer Hodžić - stand-up komičar iz Mostara. Ima 28 godine i preko 700 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020) . Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.


Sad vam jedino preostaje da brzo kliknete na kupi ulaznicu i svoju osigurate na vrijeme jer su zbog tehničkih razloga ograničene.
Upad 55 kn (cca7.3eur/cca880din/cca15KM)


Broj ulaznica je ograničen. Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.


Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo gledajte i slušajte.
Veselimo se ❤