[OTKAZANO] Bebe na Vole na Impulse festivalu

[OTKAZANO] Bebe na Vole na Impulse festivalu

Botel Marina, Rijeka

O događaju

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od 12.04. isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće mail adrese: reklamacije@entrio.hr

Impulse festival predstavlja
Bebè Na Volè (Zagreb)
subota, 6.4.2019. @botel Marina
cijena ulaznica: 40/55kn
prodajna mjesta: Dallas music shop, sustav Entrio
napomena: broj ulaznica ograničen na 100komada

Bebè Na Volè jedan je od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one-man-bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca, koji podjednako oduševljava publiku i kritiku.

Bebè Na Volè 2015. izdaje “best of” prigodnog naslova “The Great Depression” na vinilu, a na Botelu Marina 6. travnja u sklopu šestog izdanja Impulse festivala imamo priliku poslušati live izvedbu novog materijala. Iščekivani album “Hate is a Wonderful Thing” izašao je pred nekoliko mjeseci, uz komplimente publike i glazbenih kritičara slovi za jedno od najboljih izdanja prošle godine.

● "Ovaj album je svjetlosni portal zatomljenog. Pravo ogledalo jedne duše u umjetničkom smislu. Ovo je klasik. Vanvremenski i univerzalni. Čisto ježenje." (Ravno Do Dna, 2018.)

U nastupima Semijalac koristi porchboard bass perkusiju te dva različita loopera, i teško je povjerovati kompleksnosti onoga što na pozornici iznosi “samo” jedan svestran izvođač.