Bajaga i Instruktori @Opatija,

Bajaga i Instruktori @Opatija, "Kolovozfest"

Ljetna pozornica Opatija, Opatija

Naziv Cijena Količina
slobodno sjedenje

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

170.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

BAJAGA & INSTRUKTORI stižu u Opatiju 21.08. s početkom u 21:30h!
 
„KOLOVOZFEST“
20.08.- 22.08.2021. u 21:30h
OPATIJA- LJETNA POZORNICA
 
Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u subotu 21.8.2020. u sklopu festivala „Kolovozfest“.
 
Druga večer festivala,21. kolovoza,rezervirana je zajedan je od najvećih pop-rock bendova u regiji- BAJAGA I INSTRUKTORI!Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.
Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 21. kolovoza 2021. godine gdje će publika čuti nove ali i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi.Kao i svi bandovi, Bajaga i Istruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji.
Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.
Na albumu je devet pjesama, 'Savršen dan', 'U sali lom', 'Bilo bi lako', 'Može da te ubije grom', 'Rekla si', 'Loše napisan dan', 'Severac', 'Nikada te više neću zvati', 'Noćima sanjam', a završava bonus pjesmom 'Kad mesec prospe rekom srebra sjaji' na kojoj sudjeluje grupa Point Blank , a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).
Početak 2020.  obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga otpjevao sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pesme koje je radio za flim „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.
 
Festival „Kolovozfest “ nastao je u organizaciji tvrtke Music Timena čelu s producentom Tomislavom Kašljevićem . Program je zamišljen kao šarena lepeza stihova, nota i glazbe u kojoj će se moći pronaći sve generacije te naći nešto za sebe! Stoga ne propustite biti dio ove prelijepe priče, tri noći pod zvijezdama u Opatiji,ugodne atmosfere uz miris mora, ljubavi i dobre glazbe…
 
OPATIJA- LJETNA POZORNICA
20.08.-22.08.2021 od 21h
 
20.08. PARNI VALJAK
21.08. BAJAGA I INSTRUKTORI
22.08. CRVENA JABUKA

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja