BACKBAR, SPLIT: STAND-UP COMEDY SHOW

BACKBAR, SPLIT: STAND-UP COMEDY SHOW "ŠKILJMORAC" - SPLICKASCENA

location-iconBackBar Plan B, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BACKBAR, SPLIT: STAND-UP COMEDY SHOW "ŠKILJMORAC" - SPLICKASCENA, 20.12.2022. u BackBar Plan B, Split

Vidimo se u utorak 20. prosinca u 20h u BACKBARU PLANA B!
Za vas će u duo izdanju nastupati
Tomislav Primorac Josip Škiljo, starija polovica našeg kolektiva!
 
Što je ŠKILJMORAC ( i što je Trazaneo, Laziljo, Privizi i sve ostale kombinacije)?
➡ Show dvojice komičara SplickeScene u kojem ćete čuti naš materijal koji trenutno nije dio one man i tematskih predstava, a koji će to u budućnosti postati. Vidimo se!
    
Cijena ulaznice: 50kn (6.64 Euro)
 
FIZIČKA PRODAJA:
Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
 
Ulaznice se NE PRODAJU na šanku BackBara!
 

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

VAŽNA INFORMACIJA:

Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Noa Barić

SplickaScena

Podijeli događaj: