ANNIHILATOR (Can) + ARCHER NATION (USA)

ANNIHILATOR (Can) + ARCHER NATION (USA)

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

KANADSKE METAL LEGENDE ANNIHILATOR DOLAZE 10. STUDENOG U ZAGREBAČKI BOOGALOO U SKLOPU SVOJE TURNEJE „A TOUR FOR THE DEMENTED 2019“, KAO POSEBNE GOSTE DOVODE NOVU KALIFORNIJSKU HARD ROCK ATRAKCIJA ARCHER NATION

U nedelju 10. studenoga 2019. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje „A Tour For The Demented 2019“ na kojoj promoviraju svoj posljedni album „For the Demented“.Annihilator su osnovani 1984. godineod strane pjevača, gitarista, basista, tekstopisca, inženjera, producenta, miksera i masteringa inženjera Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore "Big 4" kanadskog thrash metala.
Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator „Alice in Hell“ (1989) i „Never, Neverland“ (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, „ Set the World on Fire“ (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album „For the Demented“ objavljen je 3. studenog 2017.

Kao posebni gosti će nastupiti nova hard rock - heavy metal atrakcija Archer Nation, trio iz Santa Cruza, California. Na ovoj turneji promoviraju svoj novi album "Beneath the Dream" koji je objavljen ove godine za EMP records koji vodi David Ellefson (Megadeth).

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn.

FB event: https://www.facebook.com/events/255019005030308/