Amigo The Devil u Tvornici kulture

[OTKAZANO] Amigo The Devil u Tvornici kulture

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Amigo The Devil u Tvornici kulture, 18.03.2022. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

AMIGO THE DEVIL
TVORNICA KULTURE
PETAK, 18. OŽUJKA 2022.


Amigo The Devil, country i americana kantautor iz Teksasa, dolazi u Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak 18. ožujka 2022.
Iza ovog imena se krije Danny Kiranos, a multitalentirani izvođač u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje koja prati izlazak novog albuma “Born Against”.


Potpuno iskreno i ogoljeno, Amigo The Devil nas uvodi u svoj svijet u kojem progovara o iskupljenju, porocima, smrti, kao i religiji. Pokazujući mračnu stranu countryja i americane, njegova glazba je često nazivana “murderfolk” zbog jezivih motiva.
Amigo je već u samim početcima dao naslutiti da se radi o nečem drugačijem, pjevajući ljubavne pjesme iz perspektive serijskog ubojice uz gitaru i banjo. Na debitantskom albumu “Everything Is Fine” iz 2018. dospio je u fokus fanova i medija sa svojom umjetnosti pričanja priča, kao i pjesmama punim sumnje, jeze i očaja.
Drugi studijski album, “Born Against”, pokazuje talentiranost i kreativnost umjetnika, koji i ovoga puta predstavlja svoj jedinstveni glazbeni i lirički stil, podebljan s suradnicima koji sudjeluju s primjerice klavijaturama i raznim žičanim instrumentima. Sljedeći nove ideje, Amigo uranja i u glazbene utjecaje poput onih Toma Waitsa ili Leonarda Cohena.
Prilika za čuti što se sve krije u glazbi ovog hvaljenog kantautora alternativne americane i countryja je na premijernom nastupu 18. ožujka 2022. u Tvornici.
Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. listopada, cijena je 70 kn u pretprodaji, a 90 kn na dan koncerta.

Podijeli događaj: