Entrio

AC/DC EXPERIENCE - Ballbreakers @ Metropolis Club

AC/DC EXPERIENCE - Ballbreakers @ Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

Dobro poznati AC/DC Tribute bend BALLBREAKERS obilježava 10.godinu postojanja na glazbenoj sceni koncertom u Zagrebu, točnije na bini Metropolisa.Autentičan zvuk legendarnih australaca koji dečki gaje, baciti će Vas u trans u subotu 05.05 sa početkom u 21.sat..

AC/DC je hard rock grupa nastala daleke 1973. godine u Sydneyu od strane braće Young.Prvi album High Voltage izlazi 1975.godine te nakon njega praktički stvaraju povijest rokenrol glazbe...Kao i svi velikani, imaju burnu povijest protkanu smrću, promjenama sastava i dugim pauzama...Ipak, iznjedrili su 17 studijskih albuma i postali prepoznatljiv i legendaran bend neiscrpne energije i jedinstvenog zvuka.Prodali su oko 200 milijuna albuma diljem svijeta i sebe uvrstili među najkomercijalnije rokere svih vremena..

Njihov zvuk nije lako dobiti ali zagrebački bend BALLBREAKERS upravo to radi već punih 10 godina. Nastali 2008.godine sa ciljem autentične svirke australaca, oni pune klubove, festivale i susrete diljem Hrvatske, Slovenije,BiH i sve više Europe te kao takvi bivaju prepoznati od šire publike..Sviraju sve faze benda i njihovi koncerti pršte energijom i dobrim vibracijama...Svakako Vas to očekuje i na bini Metropolis music & billiard cluba.Na ovoj rokenrol veselici pridružiti će im se i hrpa gostiju koji su tokom godina dijelili binu sa njima te će svojom izvedbom uveličati njihovo slavlje...

Ballbreakersi su:

Mladen Herman - Vokal
Darko Hrastina - Lead Guitar
Vanja Bilić - Rhytam Guitar
Igor Daničić - Bass
Zoran Smoljanović - Bubanj

Ulaznice za koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 25 KN ili na dan koncerta za 35 KN.