Entrio

ACCESSING PERSONAL GENIUS SEMINAR

ACCESSING PERSONAL GENIUS SEMINAR

Hotel Aristos, Zagreb

O događaju

Krajem rujna, po prvi put u Zagreb dolazi NLP & NS trener Dr.Michael L. Hall jedan od najvećih svjetskih stručnjaka na području razvoja ljudskog potencijala, psihologije samoaktualizacije, osobnog i profesionalnog rasta i razvoja. Krajem 90-ih godina osmislio je Meta-states model koji je obogatio i proširio NLP (neuro lingvističko programiranje) i učinio ga vjerodostojnijim i kredibilitetnijim područjem. Autor je više od 50 knjiga a do danas je održao na stotine treninga i radionica po cijelom svijetu. Osnivač je i predsjednik međunarodne organizacije Neurosemantike (International Society of Neurosemantic). Neurosemantika opisuje nove i opsežnije obrasce modeliranja izvrsnosti, tehnike, metodologiju i tehnologiju koja je proizašla iz Meta-states modela.
Meta-state model stvara Meta-okvir koji mijenja NLP u Meta-NLP
Do danas su stotine NLP praktičara i trenera potvrdili kako je Meta-state model povezao NLP i spojio izgubljene dijelove i objasnio kako oni zajedno funkcioniraju. Koristeći Meta-state model (ili razine misli) omogućilo im je bolje razumijevanje NLP tehnika i zašto tako snažno uzrokuju duboku promjenu. Uz pomoć ovog modela uspjelo se reorganizirati 30 osnovnih NLP tehnika na potpuno novi način za koji su mnogi mislili da je nemoguće.
Dr. Michael L. Hall u Zagreb dolazi održati APG (Accessing personal genius training), trodnevni seminar koji nas uvodi u Meta-state model i pruža temeljne vještine Neuro-semantike koje podižu NLP na sasvim novu razinu sistemskog razmišljanja i djelovanja. APG predstavlja temeljni trening koji nas uvodi u ostala područja Neuro-semantike. Na kraju treninga sudionicima se uručuje APG certifikat od strane ISNS (International Society of Neuro-Semantic).
Ovaj trening je namijenjen za:
- Iskusne trenere i coacheve
- Nove trenere i one koji su zainteresirani za profesiju coach-a
- Managere (prodajne, poslovne i dr.)
- Umrežavanje i networking
- Emotional state management
- Sportske trenere i igrače
- Managere koji žele izvući ono najbolje iz svojih timova
- Osobni razvoj
- Profesionalni razvoj i dr.

facebook grupa: http://bit.ly/2nGnjjj