Ulaznice za ABOP u Dvorištu Stare Pekare, Osijek, Dvorište Stare Pekare, Osijek | Petak, 24.06.2022., 20:00h | Entrio.hr
ABOP u Dvorištu Stare Pekare, Osijek

[OTKAZANO] ABOP u Dvorištu Stare Pekare, Osijek

Dvorište Stare Pekare, Osijek

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za ABOP u Dvorištu Stare Pekare, Osijek, 24.06.2022. u Dvorište Stare Pekare, Osijek

Zbog bolesti člana benda moramo otkazati današnji koncert. Nažalost trenutno nema mogućnosti za novim datumom. Vidjet ćemo što možemo napraviti na jesen.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je zatražiti isključivo putem https://www.entrio.hr/refund web forme do 24.7.2022.

Povrat novca za ulaznice kupljene u Caffe Bar Voodoo možete zatražiti na istom mjestom mjestu do 24.7.2022.

 

 

 

ABOP
Dvorište Stare Pekare, Osijek
NOVI TERMIN >>> petak, 24.06. 2022.
-------------------------

Zbog najavljenog lošeg vremena za sutra (28.5.2022.) koncert selimo na petak, 24.6.2022.
Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a ukoiko vam on ne odgovara povrat možete zatražiti na: https://www.entrio.hr/refund do 10.06.2022.

Ulaznice:
70kn pretprodaja / 90kn na dan

Prodaja:
- Entrio.hr :
-


* Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.