30zona, Refatlanta & Numero u Tvornici

30zona, Refatlanta & Numero u Tvornici

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za 30zona, Refatlanta & Numero u Tvornici, 18.10.2019. u Tvornica Kulture, Zagreb

Zagrebački zločesti dečki 30zona, osječki trap kolektiv Retfatlanta i predstavnik novosadskog labela Hazze, Numero, kao odličan recept za otvaranje nove sezone Traples partyja.

30 Zona
30Zona su Shin i Galaš, dva nerođena brata iz Kozari Boka u Zagrebu ( jedini kvart koji se može poistovjetiti s riječju ghetto) Prije samo dvije godine kreću u glazbenu avanturu, a već iza sebe imaju objavljene singlove za Bassivity ( Galaš, Shin) i Hazze (Nonstop i Loše Navike) koji zajedno broje preko 800k pregleda na youtubeu u nepunih 7 mjeseci.
Iako novi na sceni već bilježe nastup na najvećem regionalnom festivalu EXIT kao i prvom izdanju novih Dana piva u Karlovcu. Tamo su u sklopu Drito stagea nastupali zajedno s Vojkom, High5 i Buntaijem.

https://www.instagram.com/30zona/

Retfatlanta
Retfatlanta je osječka trap grupa koja u zadnje vrijeme dobiva sve više pažnje u underground krugovima. Reperi su Massimo Savage, z++ i Đi. Na nastupima Retfatlante možete očekivati svega po malo - tvrd rep, psihadelične melodije, debel 808 i odličnu atmosferu!

https://instagram.com/retfatlanta
https://www.youtube.com/channel/UCLuEx7utejv90oguLjHSzJA

Numero ( HAZZE)
https://www.instagram.com/xnumerox/
https://www.youtube.com/channel/UCPzJBhBuX5Gpc8n3Imn7Ilg

DJ's
TRAPLES
https://www.instagram.com/traples_

Lilcutwrist
https://www.instagram.com/lil_cut_wrist/

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kn, dok će na ulazu cijena iznositi 50kn. Ulaz na Traplesov after je besplatan svima s ulaznicom za koncert, ostali plaćaju 20kn ( after je iza 01h)