21. Business Cafe - Što je poduzetnik bez start-upa?

21. Business Cafe - Što je poduzetnik bez start-upa?

Lido restoran, Jarun, Zagreb, Zagreb

O događaju

Start-up je trenutno najseksi riječ u hrvatskom poduzetništvu, pa red je da se i mi na Business Cafe-u dotaknemo te teme:).
Što se točno krije iza toga, je li to samo za IT firme, je li danas lakše uspjeti uz sve što nam je dostupno ili početnicima činimo medvjeđu uslugu, tko sve čini hrvatsku start-up scenu, vlada li u Hrvatskoj ipak (anti)poduzetnička klima?

Uz sklapanje novih (poslovnih)kontakata, razmjenu ideja i iskustava te inspiraciju prije odlaska na godišnji odmor, čekaju nas konkretne informacije što HAMAG-BICRO nudi start-upima - poduzetnicima koji imaju ideju ili/i tek kreću, ali i onima koji već posluju do dvije godine na tržištu, te tri priče o uspjehu.

Gosti su Darko Liović, Predsjednik Uprave HAMAGBICRO, Stevica Kuharski, Krešimir Dvorski i Ante Gustin, Nextbike, Miljenko Graovac, Vipnet te Iva Šamanić Jureša, Cloudpillow.

Stevica će nam reći kako je razvio mobilnu aplikaciju i prodao udio Bugarskom fondu, Krešimir i Miljenko će nam ispričati kako Nextbike raste uz podršku Vipneta, a Iva ima odličnu (ne IT) ideju utemeljenu na činjenici da sjedimo dulje nego spavamo i kreće u njezinu realizaciju, pa ćemo kroz njenu priču vidjeti s čime se sve nosi i kako savladava prepreke.


Vidimo se...

Generalni sponzori Business Cafe projekta su Vipnet i MasterCard, sponzori - Franck, Mikronis i Fiducia, a medijski pokrovitelji Poslovni savjetnik i business.hr, a pokrovitelj je Ministarstvo poduzetništva i obrta.