12. IT pub kviz

12. IT pub kviz

location-iconZagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 12. IT pub kviz, 14.06.2023. u Zagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

VAŽNA NAPOMENA: Kako se originalno vrijeme održavanja kviza poklapalo s terminom utakmice polufinala Kupa nacija (Hrvatska - Nizozemska) termin kviza pomaknuli smo na dva sata ranije - u SRIJEDU 14.6. ali u 18 sati.

Iz tog razloga kreirali smo novi Entrio događaj.

https://www.entrio.hr/event/12-it-pub-kviz-ranije-vrijeme-odrzavanja-14507
Ekipe koje su se već prijavile ovdje NE TREBAJU se ponovno prijavljivati - njihovo sudjelovanje je zabilježeno. Ako ste se već prijavili i novi termin vam ne odgovara, molimo vas da nam javite radi evidencije.

---

Na 12. IT pub kvizu očekuje se sudjelovanje do 25 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu pokrivaju različita IT područja među kojima su najčešće zastupljeni hrvatska i inozemna IT scena, programiranje, softver, društvene mreže, gaming, mobitele, IT trendovi poput blockchaina i umjetne inteligencije i druga.

Organizator IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, najponosniji sponzor A1 Hrvatska, ponosniji sponzor Aircash, Gartner, Marker i Notch, a ponosni sponzori LeverUP, Nabava.net, Poslovna inteligencija, Prehnit, Reload IT i TIS Grupa.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se mogu prijaviti pojedinačno ili ih prijavljuje jedan član tima.

Podijeli događaj: