Tamara Obrovac

Tamara Obrovac "Transhistria Reconstructed", ekskluzivni koncert

Povijesni muzej Istre, Pula

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Tamara Obrovac "Transhistria Reconstructed", ekskluzivni koncert, 06.09.2021. u Povijesni muzej Istre, Pula


Tamara Obrovac “Transhistria Reconstructed”

Ponedjeljak 06.09. u 19:30 sati
Lokacija: Kaštel, Pula, sjeveroistočni bastion
Ulaznice u pretprodaji: 80 kn
Ulaznice na dan događanja na blagajni: 100 kn

Covid putovnice nisu potrebne. Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

Koncert pod nazivom “Transhistria reconstructed” održati e se u ponedjeljak 06.09.2021. u 19.30 sati na sjeveroistočnom bastionu Kaštela u Puli, gdje će Transhistria ensemble nastupiti u punom sastavu pred publikom, te uz direktan online prijenos zaokružiti livestream seriju dueta “Transhistria deconstructed” održanu tijekom protekle godine.

Koncert će slijediti ideju i koncept Transhistria deconstructed serije tako što će se održati na kulturološki i vizualno zanimljivoj lokaciji bastiona Kaštela (Povijesnog i pomorskog muzeja Istre) sa kojega se pruža prekrasan pogled na cijeli grad te posebno na Arenu u pozadini bastiona, kao i glazbeni koncept koji se sastoji u neprekinutoj šezdesetminutnoj izvedbi Tamarinih izabranih skladbi povezanih improvizacijama inspiriranim mjestom na kojem se koncert održava.

Tamara Obrovac Transhistria ensemble:

Tamara Obrovac - glas, skladbe 

Uroš Rakovec - gitara, mandola
Žiga Golob – kontrabas
Fausto Beccalossi - harmonika

Krunoslav Levačić - bubnjevi

Broj gledatelja biti će ograničen sukladno epidemiološkim mjerama, ali će koncert biti moguće pratiti putem (besplatnog) livestreama u režiji pulske Medvid produkcije na Tamarinom Facebook i Youtube kanalu:

https://fb.me/e/1ITD1BqEn

https://youtu.be/tPWr0eS555Q

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja