| Drivenik Castle |

| Drivenik Castle |

Kaštel Drivenik, Drivenik

O događaju

| Drivenik Castle |


Kaštel Drivenik 13-14/8/21

 
2 days of Music, Camp & Picnic
Ekipa, spremili smo vam nešto novo, nešto veće, nešto bolje s puno ljubavi i veselja predstavljmo vam mini festival u trajanju od 13-14.8. Na predivnoj lokaciji Kaštela Drivenik koji datira iz 13.st. Smjestio se na brijegu s kojeg se prostire nevjerovatan pogled na dolinu i Tribaljasko jezero.

 
2 dana muzike i razonode na 2 stagea!

Line up;

TBA

 
Camp & Picnic
Kamp se otvara u petak u 12,00h.
Nasuprot same lokacije Kaštela Drivenik (doslovno 20metara 🤗) smjestili smo mali slatki kamp koji se sastoji od 30 šatroskih pozicija (sami nosite šatore, vreče ili hammocke). U 2 dana programa održavati će se igre spike balla, stolni tenis, radionice, meditacija, vježbe disanja, za koje su zaduženi naši vrijedni volonteri i prijatelji festivala :) Samo opušteno. Osigirali smo struju, vodu te sanitarije.
-CIJENA 70kn po osobi za 2 dana kampa-

 
E sad;

COVID 19:
[ Ukoliko vam je potreban test, isti vrijedi 48sati, dakle možete bezbrižno uživati u oba dva dana festivala! ]


Dragi naši,
prema odluci Stožera civilne zaštite, naš event u petak 13. i u subotu 14. održat će se do ranih jutarnjih sati, no samo uz određene uvjete. Kako bi se event održao bez ograničenja radnog vremena i epidemioloških mjera, svi posjetitelji moraju imati važeću digitalnu COVID potvrdu.


EU covid potvrdu može zatražiti svaki posjetitelj koji zadovoljava jedan od uvjeta:

 
1. Cijepljeni s obje doze te cijepljeni prvom dozom protiv COVID -19. Potvrda se može zatražiti 22. dan od primitka prvog cjepiva.

 
2. Svi preboljeli od bolesti COVID - 19 uz potvrdu koja je važeća 6 mjeseci.

 
3. Negativni PCR test koji nije stariji od 72 sata te brzi antigenski koji nije stariji od 48 sati.

 
Covid potvrdu najbrže možete zatražiti putem sustava e-Građani, HZZ0 poslovnici te samoj lokaciji događaja. Ukoliko nista cijepljeni niti ste prebolili COVID, test možete napraviti u ovlaštenoj ordinaciji s naznakom da ne smije biti stariji od 48 sati. S obzirom na cijelu situaciju, osigurali smo anti genetsko testiranje na lokaciji eventa od 20 h pa nadalje. Mi kao sama organizacija, sudjelujemo u troškovima testiranja te smo osigurali za Vas testiranje po povoljnoj cijeni od 50 kn.

 
Ukoliko niste u mogućnosti odraditi testiranje unaprijed, testirati se možete doći i prije samog ulaska na event. Molimo dođite ranije.

Važno je napomenuti da je za sve tri opcije donijeti i osobnu iskaznicu.

 
Hvala Vam na razumijevanju i za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više

Testiranje na lokaciji će biti moguće