Zadar: Best Of

Zadar: Best Of "Boca istine" Stand Up Komedija by Vinča, Tin i Panda

location-iconKult Caffebar / Dišpet, Zadar

More about the event

Buy tickets for Zadar: Best Of "Boca istine" Stand Up Komedija by Vinča, Tin i Panda, 29.05.2022. in Kult Caffebar / Dišpet, Zadar

Stand Up Spektakl koji je oduševio tisuće ljudi diljem Hrvatske napokon dolazi u Zadar! U nedjelju 29.5. od 20.30h na prekrasnoj terasi Kulta i Dišpeta će Goran Vinčić #Vinča, Tin Sedlar i Marko Dejanović #Panda izvesti odabir svojih najboljih i najpopularnijih fora. Uz neminovnu interakciju s publikom. 
-------------------------------------------------------------
➤BOCA ISTINE:
Istina je, trojica smo komičara jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

➤UPAD: 40Kn, (*Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)
➤AKCIJA: Ulaznica za ekipu (za 4 osobe) - 160kn - Na jednu ulaznicu ulaze četiri osobe, imate rezerviran stol i plaćate jednu naknadu za izdavanje ulaznice. 

➤PRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
➡ Na dan showa na ulazu od 19:30h (ako ostane ulaznica)


➤KOMIČARI:
Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.


Marko Dejanović #Panda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.


Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada.

Show nije za mlađe od 16 godina.

Share event: