VATROGASCI /Koncert 10.11.2018.@ Metropolis Club

VATROGASCI /Koncert 10.11.2018.@ Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

More about the event

Svi po jedan, a mi ćemo dva-promocija dva nova vatrogasna hita

Pripremite grla i nogice, jer vam Klub Metropolis sprema ludu vatrogasnu zabavu sa najzabavnijim bandom na ovim prostorima. U goste novozagrebačkom klubu nakon rasprodanih koncerata i turneja širom Lijepe Naše, dolaze urnebesni Vatrogasci, koji publici ispod vatrene peke donose čak dva nova singla!!!

Showmani sa stažom od preko 25 godina na sceni, poznati po svojim prepoznatljivim obradama hit pjesama raznolikih žanrova i pretvaranju istih u narodnjačku glazbu brzo su pronašli brojnu publiku. Prati ih glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici, a u Metropolis dolaze nakon odličnih turneja po Lijepo Našoj! I to ne praznih ruku nego sa čak dva nova hita koja će vas izuti iz cipela.

Jedan Billy Folk Idol -Krava snimljena prema svakodnevnom istinitom događaju, odnosno aktualnoj situaciji u Hrvatskoj!

Druga ljubavne tematike parodija je Čorbinog hita Volim žene i pravi je čušpajz muzičkih žanrova i dijalekata! Spojiti Čorbu, Jacksona, Zagorce i dalmatinske klape pa sve to popunit harmonikom u poznatom vatrogasnom štihu nije nimalo lak zadatak i sumnjamo da će se skoro tako lako nadmašiti!
Kada još k tome dodate vizualnu raskoš video uratka i presmiješnog teksta, dobijete dobitnu kombinaciju muzičke zafrkancije!

I dok ih službena kritika naziva prvim hrvatskim raznožanrovskim sastavom, oni sami sebe, s razlogom, smatraju „bendom u službi naroda“. A kako vas mogu poslužiti vrhunskom zabavom provjerite 10.11.2018 na svečanoj live premijeri od čak dva singla
(jer Fata je Fata, ali dva puta je dva puta) u novozagrebačkom klubu Metropolis.

Željezo se kuje dok je vruće, pa stoga kartu po vrućih 40kn nabavite u sustavu www.eventim.hr i www.entrio.hr ili čekajte u redu za podgrijanih 60kn na dan koncerta.