Varaždin:

Varaždin: "Ja sam ti takav" - stand-up show Tomislava Primorca

location-iconKino Gaj, Varaždin

More about the event

Buy tickets for Varaždin: "Ja sam ti takav" - stand-up show Tomislava Primorca, 24.02.2023. in Kino Gaj, Varaždin

SplickaScena ponovno stiže u Varaždin! Nakon što smo se u listopadu družili na kolektivnom stand-up showu "Smijeh u teška vremena" stiglo je vrijeme i za prvo solo druženje. U petak 24. veljače u 20h u Kino Gaj stiže Tomislav Primorac kako bi izveo svoj prvi show "Ja sam ti takav". Vidimo se!
CIJENA ULAZNICE: 9€ pretprodaja / 10€ na dan 

Kino Gaj Varaždin, petak 24. veljače u 20h, vidimo se!

FIZIČKA PRODAJA :
➡ Ghetaldus optika - Supernova // Optujska 171A/B/C, Varaždin // Radno vrijeme: Pon - Sub 09-21h / Ned 09-14h
➡ Suvenirnica - Varaždinske vijesti // Trg kralja Tomislava 7, Varaždin // Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h
➡ Ghetaldus optika // Ljudevita Gaja 11, Varaždin // Radno vrijeme: Pon - Pet 08-20h / Sub 08-13h
➡ TISAK media Varaždin // Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 13, Varaždin // Radno vrijeme: Pon-Pet 8:00-20:00, Sub 8:00-15:00
 
Ja sam ti takav.
 
Energičan, emotivno uronjen u ono što radim, ponekad iznerviran, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na životnoj sam misiji da pronađem smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Moja komedija ti je za svakoga.
Svojim primijećivanjima i domišljatom logikom nasmijavao sam širok spektar ljudi, od studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, moram priznat, definitivno jedna od najboljih publika.

Moje teme su ti takve.
Sežu od obiteljskih odnosa i portreta različitih karaktera ljudi, preko usporedbe kulturoloških razlika mjesta koja sam posjetio i hvatanja karakterističnih momenata sredine u kojoj živim, do iscrpne analize jezika kojim govorimo.

Govorim istinu, prenosim iskustva koja su mi se dogodila.
Dajte mi svoju pažnju i odgovorno ću s njome postupati.
Jer ja sam ti takav. 

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

Vidimo se!

SplickaScena

Share event: