Underside Pub Podstrana:

Underside Pub Podstrana: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up / A. Travizi

location-iconUnderside Pub, Podstrana

More about the event

Buy tickets for Underside Pub Podstrana: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up / A. Travizi, 03.02.2023. in Underside Pub, Podstrana

Nit' ora nit' kopa - Stand-up show Ante Travizija / Underside Pub, Podstrana / Petak 03. veljače u 20h

Komičari SplickeScene nastavljaju suradnju sa Underside Pubom (u sklopu hotela Le Méridien Lav) i po treći put nastupaju u Podstrani!

Ovog puta u goste vam stiže Ante Travizi koji izvodi svoj stand-up show "Nit' ora nit' kopa". Vidimo se u petak 03. veljače u 20h!

Svim posjetiteljicama i posjetiteljima osiguran je besplatan parking, a cijene pića i hrane su akcijske - snižene za 50%! 

Cijena ulaznice  7 eura (52.74kn) 

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Na ulazu ako ih ostane do početka showa

Više o Anti -> VIDEO

Ante Travizi je 20 i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Share event: