Twilight Halloween 2021 / Phantasmagoria

Twilight Halloween 2021 / Phantasmagoria

Klub Boogaloo, Zagreb

More about the event

TWILIGHT HALLOWEEN PARTY SUBOTU 30.10.2021. UZ KONCERT PHANTASMAGORIJE, PLESNE PERFORMANSE NIPRIJA, WALDA I MAYE HELLFIRE TE DJ-A TOMI PHANTASME U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih i največih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party održati će se ove godine u subotu  30.10.2021. s početkom u 18:00 sati u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Twilight Halloween je po svojoj „spooky“ scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire. Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija po ćemu je Twilight Halloween definitivno jedan od najzanimljivijih, a sve to zbog toga jer publika pa i sami organizatori pripadaju dark/goth sceni.

Pored „spooky“ uređenja i otkačene ekipe će se održati koncerti zagrebačkih mračnjaka Phantasmagoria koji su pripremili posebnu set listu za ovu priliku. Pored koncerta će se održati i plesni performance na kojem će nastupiti zagrebačke plesne grupe Niprije i Walde te zagrebačka plesačica Maya Hellfire.

Za glazbu će biti zaduženi najpoznatiji hrvatski dark/gothic DJ Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti mračne hitove od 80's-a pa do danas, tj grupe poput Dead Can Dance, Bauhaus, Joy Division, The Cure, Depeche Mode, The Sisters Of Mercy, Siouxsie & Banshees, Alien Sex Fiend, Christian Death, Sex Gang Children, Virgin Prunes, Killing Joke, The Mission, Clan Of Xymox, The Damned, The Cramps, David Bowie, Mizar, Laibach, The Cult, Pixies, Nick Cave, Jesus & Mary Chain, Iggy Pop, Heroes Del Silencio, Ramones, EKV, Clan Of Xymox, Diva Destruction, Mortiis, Paradise Lost, Moonspell, Type O Negative, Mortiis, Misfits, Dead Kennedys, London After Midnight, Moonspell, Cradle Of Filth, The 69 Eyes, Him, Editors, Placebo, White Lies, Marilyn Manson, Borghesia, Nine Inch Nails, Ministry, Rammstein, Covenant, Front 242, Interpol, She Past Away,......

Program će započeti u 18:00 sati i trajati će do ponoći, odnosno do novog ograničenja koje biti na snazi u to doba. Cijena ulaznica iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na ulazu i mogu se kupiti samo preko Entrio online i Entrio pretprodajnih mjesta.

Prema odluci stožera civilne zaštite naš party se može održati samo uz određene uvjete, tj provjeru posjedovanja Covid propusnice ili negativanog PCR testa koji nije stariji od 72 sata ili brzog antigenskog testa koji nije stariji od 48 sati na ulazu u klub.

Na ulazu u klub će također biti organizirano testiranje brzinskim antigenskim testom koje će se naplačivati 30,00 kn. Za sve opcije je potrebno ponjeti i osobnu iskaznicu.

više informacija: https://www.facebook.com/groups/331635370284903

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more