TRIBUTE TO DINO DVORNIK -

[CANCELLED] TRIBUTE TO DINO DVORNIK - "HIPNOTIZIRAN" JOHANN FRANCK SUBOTA 24.10.

Johann Franck, Zagreb

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

 

Koncerti se vraćaju u Johann Franck! Pozivamo vas na popularni TRIBUTE TO DINO DVORNIK live - "Hiponotiziran", koji se tradicionalno puni u sekundi! Ritmovi kralja funka i njegovih hitova poput "Hipnotiziran", "Jače manijače", "Ti si mi u mislima", "Afrika", "Pelin i med", te brojni drugi, bit će izvedeni uživo uz vokal Maria Huljeva i pratećeg benda u sastavu poznatih i renomiranih glazbenika:

Gojko Tomljanović – Klavijature
Ivica Premelč - Sax / Backvocal
Damir Šomen – Bubnjevi
Alen Svetopetrić - Bas / Backvocal
Zoran Jaeger – Gitara

Virtuozi koji čine ovaj bend, redom su višestruko nagrađivani glazbenici s ulogama u mnogo etabliranih i poznatih bendova, a s Dinom su svirali u raznim vremenskim periodima, od Songkillersa do 4funka. Klavijature svira Gojko Tomljanović, virtuoz i ponajbolji klavijaturist na ovim prostorima, koji je uz jednog od najboljih hrvatskih bubnjara Damira Šomena, 1995. godine snimio jedini Dinov live album, Live in Munchen. Na gitari se nalazi Zoran Jaeger Jex, glavni član grupe The Bastardz, koji je s Dinom usko surađivao u studiu i na stageu, a na basu je Alen Svetopetrić koji je također surađivao s Dinom u studiu. Na saksofonu je Ivica Premelč, glavni član Dino Dvornik Tribute benda, također bivši suradnik Songkillersa iz kasnijeg perioda benda.

Pridružite nam se 24.10.2020. od 21h na najboljem tulumu u gradu u čast glazbenom enfant terrible-u koji je ostavio neizbrisiv trag na našoj sceni!

Early Bird ulaznice po cijeni od 40kn možete kupiti u Johann Francku ili preko sustava ENTRIO.hr
Rezervacije stolova: [email protected] ili na 091 7838 153
--

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue