Traders Metup - subota 13. studenoga 2021.

Traders Metup - subota 13. studenoga 2021.

location-iconPivnica Medvedgrad, Ilica 49, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Traders Metup - subota 13. studenoga 2021., 13.11.2021. in Pivnica Medvedgrad, Ilica 49, Zagreb

Zašto Traders Meetup?

Pa upravo da bi na ovom jedinstvenom networkingu okupili tradere/investitore (početnike, ali i one koji su prošli sito i rešeto u globalnoj areni financijskog tržišta) kako bismo u opuštenoj atmosferi razmijenili iskustva, strategije (više promašene nego dobitne), mišljenja i poglede na tržište kapitala.

Bez ustručavanja diskutirat će se o najvećim dobicima kao i o najvećim gubicima na financijskom tržištu, greškama koje smo činili i što smo naučili iz njih, te jel vrijednije steći iskustvo ili novac. Ili ako smo s(p)retni oboje u isto vrijeme? 

Neizostavan dio je i o short sellingu kao i short squeezeu, strategijama trgovanja, riziku i upravljanju novcima, psihologiji investiranja (strahu i pohlepi), fundamentalnoj vs. tehničkoj analizi, algoritmima, FED-u, modernoj monetarnoj teoriji, učinkovitosti pretplata na signale, analitičarima i preporukama, nadolazećem europskom prvenstvu u nogometu, i još ponešto ...

Kotizacija pokriva organizaciju, te konzumaciju hrane i pića.

Planirano vrijeme održavana je 13. studenoga 2021. u terminu od 18.00-22.00 sati u pivnici Medvedgrad (Ilica 49). Broj mjesta je ograničen (u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i mjerama struke) kako bi se ostvarila optimalna interakcija i komunikacija.

Družimo se uskoro uz hranu i sve što vrijedi popiti!

Share event: