THE CROATIAN PINK FLOYD SHOW

THE CROATIAN PINK FLOYD SHOW

Klub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Pripremite se za najveće iznenađenje ove godine!
The Croatian Pink Floyd show ima svoj prvi nastup u Zagrebu, 25.01. u klubu Boogaloo

Ukoliko ste ljubitelj Pink Floyda ili općenito ljubitelj kvalitetne glazbe, ovo je koncert za vas.
Deveteročlani sastav iz Karlovca, na čelu s frontmenom Damirom Biondićem, sve je osim garažnog “wanna be” benda. Svi su članovi benda, prije svega, vrhunski glazbenici, koji su uložili maksimalne napore u pripremanju cijelog koncepta, koji je trajao dvije godine, kako bi na svoj način, odali priznanje jednom od najvećih bendova svih vremena.
Riječ je o dvosatnom tribute koncertu kojim odaju počast flojdovskom stvaralaštvu, koji je apsolutni glazbeno-scenski, audio-vizualni doživljaj, kakvog i očekujtete na „floydovskom“ nastupu.

Bend čine : Damir Biondić (vokal, gitara), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (vokal, bas), Mario Klarić (bubnjevi), Jurica Frdelja (klavijature), Anita Gossain (saksafon), Ivana Kurs Podvorec (vokal, back vokal) i Sandra Golubić kao back vokal.

Vjerujemo da je ovo početak divnog prijateljstva, a kako biste se što bolje upoznali sa njihovim radom, pratite link https://youtu.be/8-YNqF_UnQ0 i svakako posjetite njihovu stranicu www.crofloyd.eu.

S nestrpljenjem i zanimanjem iščekujemo njihov nastup, a ulaznice za ovaj mini spektakl možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn putem Entrio sustava. Na dan koncerta ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 70 kn.