THE BEST OF - Srđan Olman i Andrija Dabanović - stand-up comedy show

THE BEST OF - Srđan Olman i Andrija Dabanović - stand-up comedy show

location-iconklub Metropolis, Zagreb

More about the event

Buy tickets for THE BEST OF - Srđan Olman i Andrija Dabanović - stand-up comedy show, 24.02.2023. in klub Metropolis, Zagreb

Jedan iz Srbije, drugi iz Crne Gore, ne znaš kojem je bolje u životu. Dvojac iz susjedstva dolazi u Zagreb sa svojim najjačim materijalom u hit predstavi - THE BEST OF!

Uživajte u 90 minuta sigurnog smijeha uz Srđana Olmana i Andriju Dabanovića.

TKO JE SRĐAN OLMAN?

Za 10 godina karijere, napisao je tri One man show-a, "Severno ledeni humor" (youtube), "Pravda za Olmana" i "Šta nas je snašlo" Autor je televizijske emisije "Olman show" koja se emitovala tokom korone na jednoj od televizija u Srbiji, a učestvovao je i u projektu Hrvatske RTL televizije, koji tek treba da se emituje. Učestvovao je na svim većim festivalima stand up komedije na Balkanu, a njegov humor mogla je da čuje i naša dijaspora u Kanadi, gde je 2019. godine imao turneju. Na diplomi mu piše dipl. žurnalista, ali je u životu isključivo stand up komičar.

TKO JE ANDRIJA DABANOVIĆ?

Andrija Dabanović je tridesetogodišnji podgoričanin koji je 2016. diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U junu 2021. godine takođe je diplomirao i na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, na odsjeku „Filmski i TV scenario“. Od 2016. godine se profesionalno bavi stand-up komedijom i od tada redovno nastupa širom Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Učesnik je brojnih regionalnih festivala, od kojih je poslednji održan u Kombank dvorani u Beogradu. Takođe je nastupao i na engleskom jeziku, na Evropskoj smotri komičara u Budimpešti. Andrija je osnivač i direktor regionalnog stand-up festivala „Opuč“ koji se održava u Podgorici. Pisao je i scenario za kratkometražni animirani film „Za kaplju“ koji je dobio novčanu podršku za razvoj projekta na konkursu Filmskog Centra Crne Gore. Osim toga, autor je scenarija sitcom serije „Van dometa“ u kojoj igra jednog od glavnih aktera. Emitovanje serije otkupio je Javni servis RTCG. 

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 8 EUR (ravno 60HRK kao i prije)
Na dan - 9,5 EUR (ravno 70HRK kao i prije)

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.

Share event: