Stand-up u Dubrovniku: Nove baze SplickeScene

Stand-up u Dubrovniku: Nove baze SplickeScene

Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

More about the event

Buy tickets for Stand-up u Dubrovniku: Nove baze SplickeScene, 10.06.2022. in Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Najbolji splitski stand-up komičari ponovno dolaze u Dubrovnik! I ovog ljeta nasmijavat ćemo vas u Ljetnom Kinu Slavica, a na prvom od čak 5 showova koje ćete imati priliku gledati Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo izvode potpuno novi show sastavljen od baza koje su napisali proteklih 9 mjeseci. Vidimo se na "Novim bazama SplickeScene!"
Ljetno Kino Slavica, petak 10. lipnja u 21h, vidimo se! :)
Cijena ulaznice: 70KN U PRETPRODAJI / 80KN NA DAN PREDSTAVE
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ 𝑮𝒉𝒆𝒕𝒂𝒍𝒅𝒖𝒔 𝒐𝒑𝒕𝒊𝒌𝒂 - Hrvatskog Crvenog križa 49 (zgrada Hotela Porto) // Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 20:30 / Sub 08:00 - 14:00
➡ 𝑻𝑰𝑺𝑨𝑲𝒎𝒆𝒅𝒊𝒂 𝑫𝒖𝒃𝒓𝒐𝒗𝒏𝒊𝒌
- Brsalje ulica 9 // Radno vrijeme: pon-sub 8:00-21:00, ned 8:00-21:00
➡ 𝑻𝑰𝑺𝑨𝑲𝒑𝒍𝒖𝒔 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒅𝒖𝒏
- Placa 20 // Radno vrijeme: pon-ned 7:00-24:00
➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)
VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je dvadeset i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

UPITI I INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

Vidimo se!

SplickaScena