Stand up: Ljetni mix vol.1

Stand up: Ljetni mix vol.1

Galerija Umjetnina (Galerija:Cafe), Split

More about the event

[ODGOĐENO] ZBOG LOŠE PROGNOZE VREMENA SHOW SE PREBACUJE NA NEDJELJU 14.07.!

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od srijede (17.07.), isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online, povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće mail adrese: reklamacije@entrio.hr


Lito ide mala, a bila bi prava šteta da prođe bez dobre zajebancije! Galerija Umjetnina Split (Galerija:Cafe Split) je naša nova litnja štacija u kojoj smo vam pripremili niz nastupa koji će započetit u nedjelju 14. srpnja. "Ljetni mix vol.1" je show u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Hitovi, remixevi, zaboravljene stvari kao i pokoja nova te prstohvat trasha recept su dobar provod u dvorištu Galerije Umjetnina sa komičarima SplickeScene. Vidimo se!

Nastupaju: Ivica Lazaneo, Ante Travizi, Ivo Musulin i Josip Škiljo

UPAD: 30 kn
* u slučaju lošeg vremena show se odgađa, a ulaznice po potrebi refundiraju
FIZIČKA PRODAJA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center one Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)
➡ Na dan showa na ulazu od 20h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)

VAŽNA OBAVIJEST O REZERVACIJAMA:
Više ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

SplickaScena