Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @

[CANCELLED] Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @ "Šumi more" Pula

Šumi more, Pula

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Buy tickets for Stand up duo (Slo/BiH) - Martina Ipša i Igor Drljo @ "Šumi more" Pula, 16.06.2022. in Šumi more, Pula

Nakon odličnog "Kaj Bre?!" hrvatsko-srpskog stand up dueta u Beach baru "Šumi more", najpoznatiji brend stand up komedije, ovog puta vam na istom prekrasnom mjestu predstavlja izvrtsan slovensko-hercegovački duo.
Martina Ipša i Igor Drljo nasmijat će vas do suza svojim pogledom na svijet koji ih okružuje. Martinu ste već možda vidjeli na Comedy Centralu u emisiji "Stand up & more", Igora ste imali prilike upoznati u RTLovom "Direktoru Svemira", a sada je vrijeme da ih pogledate i poslušate uživo.
Show će se održati 16.6. od 21h u "Šumi more".
Ulaznice po cijeni od 50kn u pretprodaji možete naći na Entrio.hr ili na svim Entrio prodajnim mjestima do 16.6. u 19h. Od 19h na ulazu u "Šumi more" cijena je 70kn. 
Vidimo se i smijemo uskoro ❤
Martina Ipša (Slo)
Martina je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U šesnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.
Igor Drljo (BiH)
Iggy je u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Nedavno ste ga mogli vidjeti na RTLU-u u "Direktoru Svemira". Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!