Entrio

Rikon 2017

Rikon 2017

Filozofski fakultet u Rijeci, Rijeka

Name Price Quantity
Support
20.00 HRK
Support ulaznica NE uključuje ulaz na program konvencije Rikon 2017! Kupnjom support ulaznice pokazujete vaš interes za uspješnom organizacijom konvencije Rikon, ali ne ostvarujete mogućnost upada. Osobe koje kupe support ulaznicu ostvaruju pravo na licu mjesta nadoplatiti 40 kuna do redovne ulaznice.
Basic
60.00 HRK
Basic ulaznica vrijedi za sva tri dana konvencije Rikon 2017. Kupnjom Basic ulaznice preko sustava Entrio ostvarujete popust od 10 kuna jer će redovne trodnevne ulaznice na licu mjesta koštati 70 kuna.
Master
110.00 HRK
Master ulaznica vrijedi za sva tri dana konvencije Rikon 2017. Kupnjom Master ulaznice osvajate ekskluzivnu super kul Rikon 2017 majicu koju ćete dobiti prilikom podizanja akreditacije na dan konvencije.
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK

Payment methods

  • Cards
  • Bank transfer

More about the event

Rikon je konvencija fantastike koja se u Rijeci održava od 1997. godine u prvoj polovici listopada. Cilj konvencije je promoviranje fantastike u književnosti, filmskoj i likovnoj umjetnosti te upoznavanje i edukacija korisnika o temama vezanim ili bliskim poljima znanstvene fantastike, fantasyja, horora i najnovijih dostignuća u znanosti.

Program konvencije se sastoji od predavanja iz raznih znanstvenih područja i popularne kulture, okruglih stolova, prezentacija knjiga i časopisa, literarnih i umjetničkih radionica, projekcija amaterskih filmova kao i igraonica strateških i društvenih igara.

Posjetitelji su uglavnom mladi do 30 godina iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, od kojih dio sudjeluje u realizaciji samog programa.

Manifestacijom Rikon se objedinjuju kulturni, zabavni i znanstveni sadržaji te potiče mlade na konstruktivno druženje. Sadržajem konvencija promiče literarnu, filmsku, glazbenu i likovnu umjetnost te na atraktivan i publici pristupačan način predstavlja znanost i znanstvena dostignuća. Prezentiraju ih stručnjaci, ali i amateri – entuzijasti.