Regius Festival 10

Regius Festival 10

Martinska, Šibenik

Name Price Quantity
Ulaznice Ranograbilice

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

90.00 HRK
Akcijska cijena festivalske ulaznice
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

Povodom obilježavanja desetog izdanja festivala, Regius u Šibenik dovodi najpoznatiji regionalni rock sastav svih vremena - Bajaga & Instruktori!


Skladatelj, tekstopisac i gitarist benda Momčilo Bajagić Bajaga svoje Instruktore osnovao je 1984. godine, a u 36 godina postojanja bend je zasluženo dobio epitet najjačeg regionalnog sastava koji je ikad svirao na ovim prostorima. Stvorivši neke od bezvremenskih pjesama, poput „Sa druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem – ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“, „Zažmuri“, „U sali lom“, „Lepa Janja, ribareva kći“, „Moji drugovi“, „Ti se ljubiš“, „Tamara“, „Dvadeseti vek“ ili „Muzika na struju“ Bajaga je sa svojim Instruktorima prodao više od impresivnih pet milijuna nosača zvuka i bez problema se do danas zadržao na vrhu najvećih i najpopularnijih glazbenika u regiji.

Bajaga sa svojim Instruktorima u Šibeniku je nastupao jednom, 1989. godine, a deseto izdanje Regius festivala ispravlja kozmičku nepravdu i nakon više od 30 godina dovodi Bajagu ponovno u Šibenik!

Ulaznice Ranograbilice za deseto izdanje Regius Festivala koji se 10. i 11. srpnja održava na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na ulazu u šibenski kanal ugrabi putem Entrio sustava.

Deseti Regius Festival realizira se kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.

www.regiusfestival.com

www.udrugapark.com